Prosíme chvíli strpení,
zpracováváme váš požadavek.

Bremat

Domů Články Doprava Bremat

Bremat – výrobní zařízení

Je to nejmodernější technologie na výrobu anhydritové podlahy, která zajistí čerstvou směs a vyrobí přesně tolik kolik je potřeba pro danou zakázku. S tímto výrobním zařízením jsme schopni plně obsáhnout celé Čechy, aniž by doprava ovlivnila cenu zakázky.


Co je potřeba zajistit, aby Bremat mohl přijet k Vám na stavbu?

1. Dostatečný prostor pro příjezd a zaparkování. Je to klasický kamión, který je dlouhý 17bm, široký 2,5bm. Není potřeba, aby Bremat stál přímo u stavby, běžně máme 90bm hadic, kterými dopravíme materiál do stavby (dokážeme zajistit i 180bm…).

2. Připojení na vodu, nejlépe vodovodní řád. Voda slouží pro výrobu anhydritové podlahy a mytí stroje. Na výrobu 1m3 a mytí stroje počítáme v průměru 400litrů vody.

3. Možnost výplachu hadic. Jedná se cca. o jedno až dvě kolečka materiálu acca. 200-300litrů vody, která slouží jako výplach hadic. Tato voda je z počátku bílá, ale nejedná se o nic ekologicky závadného. Pozor výplach nelze provádět do kanalizace. Při proplachování hadic vytéká společně s vodou i jemný písek, který by mohl zanést kanalizaci.


Výhody Bremata:

1. Vždy čerstvý beton, odpadá doprava anhydritu na stavbu.

2. Vyrobí se přesné množství jaké je potřeba pro konkrétní stavbu.

3. Výrobu anhydritu si řídí počítač, obsluha nastavuje pouze požadovanou třídu anhydritu AE20, AE25, AE30.


BREMAT 20160909_164838-COLLAGE

Anhydritové podlahy

Pokud vás cokoliv zajmá, neváhejte nás kontaktovat!

+420 777013768 nebo nás kontaktujte